Minecraft byggekonkurranse Bedrock + Java-versjonen

Velkommen til online byggekonkurranse i Minecraft for barn og ungdom!

Temaet for konkurransen er: Bygg en landsby! Dato for konkurransen er Lørdag 20. November, kl. 16:00-20:00. Det er gratis å delta. Deltakerne må være minst 7 år for å delta.

Frist for å melde seg på: Fredag 19. November, innen kl. 20:00. Deltakerne kan delta med disse versjonene av Minecraft: Java, Bedrock og Pocket Edition.

Vi ser fram til fine og kule landsbyer! Landsbyer kan inneholde mye forskjellig. Kanskje vi får se parker, butikker, gårder eller bibliotek? Kun fantasien setter grenser! Hver deltaker får sitt område å bygge på, og alle får akkurat 4 timer til å bygge. Etter konkurransen kåres det vinnere etter aldersgrupper som får pokaler og diplomer.

Deltakerne kan se avatarene/figurene til andre som er med i konkurransen, men det går ikke an å bygge eller rive noe ned på andres tomter. Hver deltaker skal bygge på sin egen tomt. Det er kreativ modus i konkurransen, så det er enkelt å få tak i alle ressurser man trenger.

VIKTIGE REGLER!
  • Det er ikke lov til å ha støtende navn, skins eller byggverk
  • Det er ikke lov til å forstyrre andre deltakere
  • Det er ikke lov til å prøve å ødelegge andre deltakeres byggverk
  • Brudd på reglene fører til at deltakeren blir blokkert fra konkurransen
  • Ha det gøy! 😁
Nedenfor er påmeldingsskjemaet som må fylles ut for å være med. Det blir sendt info til deltakers e-post med ip-adresse til Minecraft-serveren dagen før konkurransen starter. Det er veldig viktig at det blir oppgitt riktig e-post og minecraft-nick til deltakeren. Deltakere under 16 år må få godkjennelse av foresatt for å bli med på konkurransen.
Skjema

Informasjonen som blir fylt ut i påmeldingsskjemaet er kun til bruk for konkurransen, og gis ikke videre til en tredjepart.

Har du noen spørsmål om konkurransen kan du sende en e-post til [email protected]

Sandefjordbibliotekene

Konkurransen arrangeres av Sandefjordbibliotekene.